ADIYAMAN / BESNİ - Şehit Er Serdar Küpeli İlkokulu

May

AMAÇ:  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

May

2024 yılında yapılmış olan müfredat değişikliğini değerlendirmek üzere okulumuz öğretmenleri tarafından yeni içerik değerlendirme toplantısı yapıldı.

#KÖKLERDENGELECEĞE

ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI

Nis

23 NİSAN KUTLAMA TÖRENLERİNDE ÇOCUKLARIMIZIN EĞLENMESİ İÇİN YAPTIĞIMIZ YARIŞMALARDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE BİRİNCİLİK ÖDÜLLERİNİ VERİRKEN HAYAT BOYU BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE ŞEHİT ER SERDAR KÜPELİ OKULU AİLESİ OLARAK BAŞARILAR DİLERİZ.

TÖRENLERDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ŞEHİT ER SERDAR KÜPELİ OKULU AİLESİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Bugün okulumuzda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Milletin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ile kutladık.

Program Saygı Duruşu ve İstiklâl marşının okunması ile başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar  yapıldı. Sonrasında günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Devamında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı sunumlar ve çeşitli yarışmalardan oluşan 23 NİSAN YARIŞMALARI yapıldı.

Kutlama törenimiz bu şekilde son buldu. Törende emeği geçen öğretmen, veli ve tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ TÖRENİNİ COŞKULU VE DUYGULU BİR ŞEKİLDE  UYGULAYAN VE DUYGULU ANLAR YAŞAŞMIMIZI SAĞLAYAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE

VE TÖRENİ HAZIRLAYAN, YÖNETEN RAMAZAN SÖĞÜTÇÜ ÖĞRETMENİMİZE ŞEHİT ER SERDAR KÜPELİ AİLESİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuzun sınıf ve duvarlarının renklendirilmesinde özel tasarımlar ve resimler yaparak okulumuzu tekrardan görsel şölene kavuşturan

Resim öğretmeni Rıdvan ÇİÇEK öğretmenimize Şehit Er serdar Küpeli ailesi olarak teşekkür ederiz.

Güzel ve başarılı çalışmalarının devamnı temenni ederiz.

Şbt

1.DÖNEM BİTMESİYLE ÖĞRENCİLERİMİZLE YAŞADIĞIMIZ KİMİ ZAMAN MUTLU KİMİ ZAMAN DUYGULU ANILARIMIZI

BİRİKTİMİŞ OLMANIN GURURUNU ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE YAŞAMAKTAYIZ.

2.DÖNEİMİNDE AYNI GÜZEL DUYGULARLA BİTMESİNİ TEMENNİ EDERİZ.

ŞEHİT ER SERDAR KÜPELİ AİLESİ OLARAK BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.